Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu rybnego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik
Składniki
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
100 g pora pokrojonego w 3 mm plastry
-
60 g fenkułu (opcjonalnie) pokrojonego na kawałki
-
300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
-
120 g soli gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
-
20 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
66 g
Kalorie
1486.3 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BULIONY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa rybna z warzywami
45 min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 min
Zupa rybna z kolendrą
45 min
Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5 godz. 10 min
Wolno gotowane kalmary z chorizo w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 min
Koncentrat bulionu warzywnego z ziołami
25 min
Polędwica z tuńczyka w nori
1 godz.
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 45 min